miércoles, 9 de marzo de 2011

Dia de les Illes Balears


Un any més, entre les activitats programes a la Diada de les Illes Balears, hi ha estat present la festa del Tenis Taula, promocionada pel Govern de les Illes Balears i la Federació de Tenis Taula de les Illes Balears.

A pesar de les adversitats meteorològiques, hi ha hagut una gran afluència de públic de diverses edats, tant grans com petit han gaudit d’una estona del Tenis Taula.

Al matí s’han instal·lat cinc taules a un tancat devora el Parc de la mar i una més dintre una carpa proporciona per a l’esdeveniment, tal que mentres la pluja no permetia jugar a fora es feia a dintre.



A l’horabaixa s’ha celebrat un petit torneig amb inscripció lliure dels participants, tant dels que ja havien jugat al matí com d’altres que els feia ganes competir. La participació ha estat elevada a pesar de que s’ha hagut de suspendre momentàniament el torneig per culpa de la pluja amb el dubte de si es podria dur a terme, finalment si s’ha pogut celebrar i la participació ha estat al voltant de 30 persones.


Primer classificat: Marco Márgola.
Segon classificat: Leo Puerta.
Tercers classificat: Héctor Puerta i Erik Ferriol.
Agrair la col·laboració dels monitors presents a la activitat que han fet possible que tot hagués anat molt be; que són Verónica Pastrana, Jaume Barceló, Sebastià Sureda, Álvaro Castillo i Sebastià Ferretjans.